Телефонният номер на основателя на „Фейсбук“ Марк Зукърбърг е попаднал

...
Телефонният номер на основателя на „Фейсбук“ Марк Зукърбърг е попаднал
Коментари Харесай

Телефонният номер на Зукърбърг изтече от Facebook

Телефонният номер на създателя на „ Facebook “ Марк Зукърбърг е попаднал в мрежата дружно с --> на други 533 милиона консуматори на платформата, съгласно американския вестник The New York Post, представен от РИА Новости.

По-рано немското англоезично издание Business Insider заяви, че персоналните данни и телефонните номера на 533 милиона консуматори на „ Facebook “ от 106 страни са били свободно налични в интернет. Според него тази информация е оповестена на хакерски конгрес, като по този метод тя е налична за „ всеки, който има съществени умения за работа с данни “. Наред с други неща, в мрежата са открити данните на повече от 32 милиона консуматори от Съединените щати, над 28 милиона от Саудитска Арабия и съвсем 10 милиона консуматори от Русия. Това включва цялостните имена, местоположения, дати на раждане и друга информация.

Според вестника един от потребителите е обърнал внимание на приключването на данни на Зукърбърг. В профила си в „ Туитър “ той разгласява екранна фотография от форума, която съдържа персоналните данни на създателя на „ Facebook “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР