Телефони вместо книги и социални мрежи вместо думи. Могат ли

...
Телефони вместо книги и социални мрежи вместо думи. Могат ли
Коментари Харесай

Социални мрежи вместо думи: Могат ли инфлуенсърите да бъдат будители?


Телефони вместо книги и обществени мрежи вместо думи. Могат ли актуалните инфлуенсъри да бъдат новите будители - ревизира стажант-репортерът Християна Дечева.

„ Всеки един от нас може да бъде преди всичко будител, стига да кара останалите да отворят очите си за нещо “, съобщи Карин Околие, водещата на спортните вести на bTV и финалист в " Сървайвър ".

И макар че я следват 24 хиляди души в обществените мрежи, Карин не счита, че инфлуенсърите са будители.
Карин Околие


„ Всеки доста елементарно може да бъде известен, което не постоянно се среща с задоволително огромна доза отговорност “, добави Карин Околие.
Карин Околие


Според PR експертът Александър Христов инфлуенсърите би трябвало да се стремят към положително въздействие върху обществото.

„ Представата за актуалния инфлуенсър е надали не някаква такава обвързвана с хубост гримове и добър метод на живот, само че това не е правилно. Призмата на будителството е добре да я постановяваме върху хората, с цел да забележим какво от това, което вършат инфлуенсърите и всички останали, би могло да има дълготрайно въздействие върху обществото “, означи Александър Христов.

А преподавателят по история Виктория Митова вижда будители и в предишното, и в сегашното.

„ За мен хората, които са изобразени на тази стена зад мен, те са будители. Паисий Хилендарски, Васил Левски, само че незабавно се сещам за да вземем за пример един мой сътрудник, историк – Димитър Гилев, който основава просветителни видеа и в действителност по този метод учи младите на обич към историята “, съобщи Виктория Митова.

Димитър Гилев е на 29 години и от 4 преподава история в учебно заведение в Свиленград.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР