Текстовете обаче бяха защитени от „Продължаваме промяната“ и „Има такъв

...
Текстовете обаче бяха защитени от „Продължаваме промяната“ и „Има такъв
Коментари Харесай

Депутатите орязаха членовете на КЕВР

Текстовете обаче бяха предпазени от „ Продължаваме промяната “ и „ ИТН “. Мотивите на депутатите са, че с помощта на понижението ще бъдат осъществени икономии.

След обнародването на тестванията от комисията ще бъдат освободени членовете, които са икономист и правист. Ще бъдат освободени и двама енергетици, само че след извършен жребии.

Според опозицията по този начин на процедура се овладява комисията и тя ще взима решения подбудени от ръководещите. В момента тече и процедура за избор на нов ръководител и още един член, чийто мандати са изтекли. За постовете обаче има единствено двама претенденти,. Според тях по този начин действително нямало да има състезание.

Кандидат за ръководител е новоназначеният зам.-министър на енергетиката Станислав Тодоров. Предложението е импортирано от „ Продължаваме промяната “. Вторият претендент е Благой Голубарев от „ ИТН “. Според ГЕРБ-СДС обаче нито един от двамата претенденти не отговаряли на изискванията по актуалното законодателство, което е настоящо все още и би трябвало да бъдат изключени.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР