Тежкотоварен камион пропадна рано тази сутрин на републиканския Девин -

...
Тежкотоварен камион пропадна рано тази сутрин на републиканския Девин -
Коментари Харесай

Тежкотоварен камион пропадна нa пътя Девин - Кричим - Стамболийски

Тежкотоварен камион пропадна рано тази заран на републиканския Девин - Кричим - Стамболийски, в урбанизираната територия на град Кричим, оповестиха от общинската администрация. Според тях пропадането е вследствие на поредна тежка повреда на водопровода.

От общината показаха, че от години сигнализират Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ) и Министерството на районното развиване и благоустройството (МРРБ)  за неприятното положение на републиканския път в регулационните граници на Кричим и търсят решение на казуса. Според общинската администрация пътят е напълно амортизиран и не може да поеме тежкотоварния трафик по него.

От община Кричим припомниха, че през януари предходната година администрацията е внесла в Министерство на регионалното развитие механически план за обект: „ Основен ремонт/рехабилитация/ на път III-866 Девин-Кричим-Стамболийски в регулационните граници на гр. Кричим ", който е утвърден и координиран от всички институции, в това число и от АПИ. Възложител на плана е община Кричим. Той е разплатен със лични общински средства и е дарен на Министерство на регионалното развитие за ускорение и подкрепяне процеса на наложителен ремонт на пътя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР