Тежкотоварен камион, превозвал палмово масло, се е преобърнал на прохода

...
Тежкотоварен камион, превозвал палмово масло, се е преобърнал на прохода
Коментари Харесай

Снежни неволи: Тирове закъсаха на Хемус, камион се преобърна на Хаинбоаз

Тежкотоварен камион, превозвал палмово масло, се е преобърнал на прохода " Хаинбоаз ". Движението в региона на случая е затруднено, само че пътят е отворен при зимни условия.
Още по темата
Очаква се в следобедните часове камионът да бъде изтеглен с тежка техника. От рано тази заран и в този сектор вали сняг.

Близо 100 тирове закъсаха тази заран и сред втория и третия тунел на " Хемус " в посока София в резултат на снеговалежа, откри екип на.

Пясъкоразпръсквачите останали блокирани, което попречило да разпилян пясък и луга. По мнението на експерти грайферите на гумите на тировете са износени и това е повода за блокадата на " Хемус ". Шофьорите обаче настояват, че имат хубави гуми, само че е заледено.

Движението по Автомагистрала " Хемус " в посока София беше краткотрайно лимитирано за всички МПС заради снегопочистване, заради което тежкотоварните коли изчакваха на място, оповестиха от АПИ.



Движението при км 1 на Автомагистрала " Хемус " в посока София също е възобновено, оповестиха още от АПИ. Снощи там придвижването беше лимитирано заради самозапалил се бус в спешна лента и задимяване на автомагистралата.

От Агенция " Пътна инфраструктура " молят към водачите да карат с нараснало внимание и да съблюдават нужната отдалеченост.

Усложнена е пътната конюнктура и в София поради изобилния снеговалеж, който стартира рано тази заран.

178 почистващи машини и всички контролни екипи на Столичния инспекторат, на Аварийната дирекция в София са на терен. Снегорините минават предпочитано по улиците с градски превоз.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР