Тежки са били почивните дни за видинските огнеборци, съобщават от

...
Тежки са били почивните дни за видинските огнеборци, съобщават от
Коментари Харесай

Огнеборците накрак! Гасиха няколко пожара през почивните дни във Видинско

Тежки са били почивните дни за видинските огнеборци, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи в регионалния град.
На 29 април, след получен сигнал в 6.55 часа, екип от Белоградчик е потушил пожар в къща в село Вещица. Причината за случая е немарливост при боравене с открит огън. Пламъците унищожили домашно имущество, а постройката е била избавена.
На 1 май, след получен сигнал в 23.36 часа, екип огнеборци от Видин е гасил запалени боклуци в пластмасов резервоар за боклук на ул. „ Райна Княгиня “ в града. Пламъците са унищожили контейнера. Причината за случилото се е немарливост при боравене с открит огън.
На 2 май, след получен сигнал в 20.12 часа, пожарникари от Кула са потушили огън в стая на къща в Грамада. Огънят е унищожил 3 кв. м. дървен под.
Причината за пожара е в развой на определяне.
Около 23.30 часа същия ден постъпил сигнал за запалени контейнери за боклук на ул. „ Бдин “ във Видин. Пламъците унищожили 2 пластмасови контейнера. Причината за случката е немарливост при боравене с открит огън.
Същия ден огнеборците реагирали и на 3 сигнала за пожари без материални вреди. Екипите гасили запалени сухи треви в междублоково пространство в ж.к „ Панония “ в регионалния град и в землището на Ново село, както и запалени боклуци в землището на Градец.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР