Тежки кадрови проблеми има шампионът Лудогорец преди последния си мач

...
Тежки кадрови проблеми има шампионът Лудогорец преди последния си мач
Коментари Харесай

"Лудогорец" излиза утре без петима ценни играчи

Тежки кадрови проблеми има първенецът " Лудогорец " преди последния си мач в група F на Лига Европа против " Мидтиланд ". И.д. треньор на разградчани Станислав Генчев няма да може да употребява петима контузени играчи, които са измежду главните единици в отбора - Жозсуе Са, Алекс Сантана, Бърнард Текпетей, Антон Недялков и Вандерсон. Отделно не са картотекирани Каули Оливейра и Ихинио Марин. А Шакил Пинас също има контузия и е под въпрос. Двубоят е на следващия ден от 22:00 ч. на ст. " Хювефарма Арена " в Разград и ще бъде излъчен директно по " Макс спорт 3 ".

Заради проблемите Генчев ще се принуди да вземе в групата футболисти от дублиращия тим. Въпреки комплицираната обстановка обаче " Лудогорец " ще гони на следващия ден вечер първата си победа в групата, въпреки към този момент да няма късмет даже за третото място, даващо право на присъединяване в плейофите на идващия по мощ шампионат - Лига на конференцията.

" Мачът е най-много за авторитет. Възможностите, които имаме не дават отговор на представянето досега. Имаме точка, само че желаеме да приключим акцията с победа. До този миг в мачовете бяхме надиграни само от тима на " Брага ". Да! С " Цървена звезда " допуснахме загуба и в двата мача, само че не бяхме надиграни. Трябва да осъществяваме ситуациите си ", разяснява Генчев през днешния ден по време на формалната си конференция.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР