Тежката катастрофа стана на 24 ноември, когато неправилно пресичащата булевард

...
Тежката катастрофа стана на 24 ноември, когато неправилно пресичащата булевард
Коментари Харесай

Полицията установи шофьора, блъснал и убил учителка във Враца

Тежката злополука стана на 24 ноември, когато погрешно пресичащата бул. " Васил Кънчов " жена бе блъсната и по-късно умря във врачанската болница. Водачът освен избяга от местопроизшествието, само че укри автомобила и полицията го търси няколко дни.

Колата Ауди А6 е открита изоставена край близкото до града село Нефела, прецизират от полицията. По нея са открити следи от удара по предната дясна част на капака автомобила. Предното панорамно стъкло е счупено, а регистрационните табели на автомобила са били свалени.

Разследването е открило още, че автомобилът е благосъстоятелност на гражданин на селото, само че на 24 ноември е ръководен от неговия 23-годишен съселянин Д.Д., който е блъснал дамата на булеварда. След злополуката той е изоставил колата, с цел да прикрие закононарушението, а на идващия ден е напуснал страната. Д.Д. е разгласен за общодържавно търсене.

С младежа е пътувало 22-годишно момиче, което е разпитано от полицията и е дало показания за случилото се. Работата по случая продължава.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР