Тежката драма, в която се превърна за стотици хора неистовото

...
Тежката драма, в която се превърна за стотици хора неистовото
Коментари Харесай

Улицата на позора - Ден 10

Тежката драма, в която се трансформира за стотици хора неистовото предпочитание на една огромна строителна компания да издигне 43-етажен небостъргач в столичния квартал " Стрелбище ", към този момент има извънредно сериозен отзив. Със сериала " Улицата на позора " Actualno.com срещна в детайли читателите си с проблема, а в днешната серия си разрешаваме да поканим посетители - страхотните лудетини от уеб страницата " Майко блага ". Защото, както добре знаем всички, най-много мъжете, женската позиция господства, щом си го науми!
" Майко блага " обръща внимание освен на случилото се в " Стрелбище ", само че и на куп емблематични образци за сходно държание - на " вложители ", чиято единствена цел е да натрупат допустимо най-вече облага за сметка на интереса на безусловно всички останали:
" Често ми се случва, когато с други хора обсъждаме по какъв начин наподобява София и какво се прави за това да наподобява приветлива и красива тази ни столица, да слушам следното: " Ама виж пък, МНОГО стана хубава в този момент Витошка. С тия цветенца по лампите, и тези нови плочки! Много по-добре отпреди! "
И аз, уважаеми съграждани, малко стартирам да пелтеча, тъй като, от една страна НАИСТИНА е по-добре отпреди, само че то всичко е по-добре " отпреди ", когато бул. " Витоша " приличаше на огромна котешка тоалетна, посипана с трошляк и прахоляк.
Но от друга страна…. в действителност ли? Пет канчета с теменужки и плочки в неописуемо досаден цвят, които на много места към този момент са счупени – в действителност ли е МНОГО по-добре и хубаво отпреди, или просто толкоз ни е писнало да е гадно, че единствено да сложат пет бежови плочки и три тенджери с мушкато, и умираме от наслада? "
За какво още умираме от наслада, а след това плачем на тъга - продължете четенето в " Майко Мила "!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР