Тежката артилерия на Костадин Костадинов в парламента - Елена Гунчева,

...
Тежката артилерия на Костадин Костадинов в парламента - Елена Гунчева,
Коментари Харесай

Елена Гунчева ще пропусне вота - пусна снимка на крак на легло

Тежката артилерия на Костадин Костадинов в Народното събрание - Елена Гунчева, няма да взе участие през днешния ден в гласуването на вота на съмнение в Народното събрание - т.е. да спомогне на своите от " Възраждане ", както и на ГЕРБ, Движение за права и свободи и " ИТН " да смъкват държавното управление. Както Клуб Z писа, Гунчева е в болничен и с цел да онагледи този факт, през днешния ден тя реши да пусне в обществените мрежи освен болничния си лист, само че за по-сигурно: и фотография на крайник " на легло ".

Това тя е направила от различен профил - на Боряна Борисова, само че с цел да не стават недоразумения - със личната си фотография.

" За да не се спекулира със обстановката, прецизирам: в болнични съм от 31 МАЙ тази година. Почти не мога да ходя и коляното доста ме боли, за жалост до момента лекуването не усъвършенства ситуацията. Още много време ще съм в болнични. Убедена съм, че вотът на съмнение през днешния ден ще успее и поисквам триумф на сътрудниците.

Елена Гунчева ", написа в посланието, гарнирано с три фотоси.

https://www.clubz.bg/uploads/2022/06/гунчева крайник болничен избор на съмнение.jpg " border= " 0 " alt= " " width= " 700 " height= " 853 " />

А " спекулации " текат от дни - че трима от съратниците на Костадинов няма да поддържат вота под една или друга форма, разбирай - като се разболеят, като гласоподават с " въздържал се " и впрочем.

Апропо, партиите в Народното събрание взаимно си хвърлят в общественото пространство сходни интриги, като запоследно самият Костадинов заподозря трима от Българска социалистическа партия пък, че ще поддържат вота.

https://www.clubz.bg/uploads/2022/06/гунчева крайник болничен избор на недоверие1.jpg " border= " 0 " alt= " " width= " 700 " height= " 524 " />

https://www.clubz.bg/uploads/2022/06/гунчева крайник болничен избор на недоверие2.jpg " border= " 0 " alt= " " width= " 700 " height= " 936 " />
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР