Тежка катастрофа с горящи автомобили затвори АМ Тракия. ПТП-то е

...
Тежка катастрофа с горящи автомобили затвори АМ Тракия. ПТП-то е
Коментари Харесай

Тежка катастрофа с горящи автомобили затвори АМ "Тракия"

Тежка злополука с горящи коли затвори Автомагистрала " Тракия ". ПТП-то е станало на 103-ия км от автомагистралата, блъснали са се няколко автомобила. два от тях са изхвърчали в канавката и са напълно опожарени, като не престават да горят.

В региона се издига гъст пушек и видимостта е мощно затруднена. Оформила се е голяма опашка. На мястото са пристигнали пожарни екипип, които са пробвали да овладеят пожара, само че той се е разрастнал и е обхванал и околните ниви.

От АПИ оповестиха, че поради случая придвижването по автомагистралата от км 113 до км 90 в посока София е краткотрайно лимитирано. Обходният маршрут е от п.в. " Цалапица "  до път І-8 (Пловдив - София) - гр.Пазарджик - по път ІІ-37 Пазарджик - Панагюрище до п.в. " Пазарджик " на Автомагистрала " Тракия ". 

Това е втората тежкка злополука на Автомагистрала " Тракия " за деня. Рано сутринта тир се прекатурна на 63-тия километър от София. Движението в региона се осъществяваше единствено в изпреварващата лента до отстраняването на тежкотоварния автомобил от платното. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР