Тежка катастрофа между 3 ТИР-а затвори международния път Е-79 между

...
Тежка катастрофа между 3 ТИР-а затвори международния път Е-79 между
Коментари Харесай

От последните минути! Тежка катастрофа с 3 ТИР-а на Е-79 край Ребърково, пътят е затворен /снимки/

Тежка злополука сред 3 ТИР-а затвори интернационалния път Е-79 сред Мездра и Ботевград, видя първо кореспондент на организация BulNews.
Пътният случай е станал преди минути край Ребърково, малко преди „ Турския завой “, на дупката, която се намира в новия сектор в посока Враца.
Пловдивски ТИР „ Волво “ и бургаски „ ДАФ “ пътували към „ Дунав мост 2 “, когато поради огромния ров водачът на първия камион понижил внезапно скоростта и в него се блъснал бургаският. В това време в противоположна посока се движил ТИР „ МАН “ с хърватска регистрация, лидерът на който не съумял да избегне удара с останалите две машини и последвал тежък конфликт сред трите камиона.
Веднага след случая на мястото на злополуката пристигнали кола за спешна помощ, пожарна и екип на полицията. За благополучие в резултат на произшествието няма потърпевши хора. В бургаския ТИР се е возила млада жена, която е прегледа на място от незабавните медици, които са установили, че се е отървала с леки пострадвания.
Заради случая са се образували километрични опашки от чакащи и в двете направления. На разклона за Ребърково пътуващите за София се отклоняват през Искърското дефиле, а движещите се към Враца изчакват на място
По първична прогноза през идващите най-малко два часа пътя ще е затворен.
Заради огромната дупка преди няколко месеца врачански зърновоз изхвърли гръцки ТИР, който падна в бездна край пътя и към този момент повече от 6 месеца трапът тормози водачите по интернационалния път Е-79 сред Мездра и Ботевград.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР