Тежка катастрофа е станала рано тази сутрин във врачанското село

...
Тежка катастрофа е станала рано тази сутрин във врачанското село
Коментари Харесай

От последните минути! Тежка катастрофа в Борован, борят се за живота на пострадало момче /снимки/

Тежка злополука е станала рано тази заран във врачанското село Борован, видя първо кореспондент на организация BulNews.
Малко след 7 часа лек автомобил „ Фолксваген Голф “ 4 се е забил с огромна скорост в махленски дирек. От мощния удар колата е изцяло унищожена. Мястото на случая е на към 50 метра от къщата, която беше съборена от ТИР.
По първична информация в немската кола са пътували две момчета от Борован. При днешната злополука тежко е ранен другар на водача. Младежът е закаран в болничното заведение в Бяла Слатина с тежка черепно-мозъчна контузия и лекарите са борят за живота му.
Шофьорът обаче е леко ранен и е избягал от мястото на злополуката.
Проверка на полицията към този момент е открила, че регистрационните номера на смачканата кола са от друго транспортно средство.
Мъж с окървавена глава описа, че двамата младежи са го били, защото е отказал да ги закара до Бяла Слатина. След абсурда в циганската махала, те се качили в колата и потеглили сами. По непотвърдена информация, водачът е недееспособен.
В момента полицията е провела издирвателни мероприятия, с цел да бъде открит избягалият лидер, с цел да бъде тестван за съществуването на алкохол и упойващи субстанции.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР