Тежка година преживява Майкъл Чорни. Бизнесменът и бивш собственик на

...
Тежка година преживява Майкъл Чорни. Бизнесменът и бивш собственик на
Коментари Харесай

Майкъл Чорни в тежък развод

Тежка година претърпява Майкъл Чорни. Бизнесменът и някогашен притежател на футболния Левски освен се раздели със брачна половинка си Никол Райдман, само че и е съден от нея. Вече няколко месеца тече делото, което цялостен Израел следи със спотаен мирис.

Никол и 69-годишният милиардер сложиха завършек на брака си при започване на 2020-а след 11 години дружно и две деца. Оказа се, че точно узаконяването на връзката им изиграва неприятна смешка. Няколко месеца след сватбата израелската бизнесдама поставя завършек на връзките им.

Никол и децата им Мишел и Ричард останаха във превъзходния фамилен дом в Херцлия Питуах (курорт в Израел), а Чорни се изнесе. Той се реалокира в жилище в един от новите комплекси в Тел Авив наоколо до плажа. Цените в 29-етажната постройка варират към 10 млн. швейцарски франка за четиристаен апартамент.

И когато всички чакаха кротка разлъка, пристигна огромният взрив. Никол заведе невиждан в историята на Израел иск против някогашния си брачен партньор. Райдман съди Чорни за $25 млн. Тази сума е вписана във финансовото съглашение, което двамата подписват, преди да се оженят. То планува, че Чорни би трябвало да заплати милионите на майката на двете си деца при възможна разлъка. Светската дама твърди, че предприемачът не желае да извърши изискванията по съглашението. Затова Никол завежда дело против Чорни. То стартира през юни и още не е завършило. Ако съдът се произнесе в интерес на някогашната госпожа Чорни, това ще е най-скъпият бракоразвод в историята на Израел.
 Чорни с някогашната си жена и двете им деца малко преди раздялата

Райдман е измежду известните лица в страната. Звездата й изгрява в локално риалити. Изявава се като певица. Освен това е същинска световна лъвица и богата бизнесдама. Нещо повече, изявява се като спонсор на израелската войска. Изключително близка е с министър-председателя Бенямин Нетаняху и брачната половинка му Сара. По време на връзката им двамата с Чорни постоянно са забелязвани в компанията на премиера и жена му.

Докато е във вихъра на абсурда с Никол, някогашният притежател на Левски не си губи времето и към този момент има нова жена до себе си. Това е 37-годишната Сузи Робин. Чорни и много по-младата от него дама стартират да излизат четири месеца след раздялата на предприемача с Райдман. Двамата се срещат в магазин за облекла в центъра на Тел Авив. Скоро по-късно към този момент са двойка. От известно време живеят дружно.

Новата дама на сърцето на Чорни е сертифициран козметик. Работи в тази област от години. Робин по никакъв начин не харесва публичността, която я застигна около връзката й с предприемача.
 Никол си търси милионите от предприемача

От към месец нов мъж до себе си има и Никол. Тя излиза с Ярън Коен. Подобно на Чорни и той е много богат. Собственик е на компания за финансови вложения. Двамата посрещнаха дружно Нова година в Дубай.

опита да приказва с Майкъл Чорни за събитията в живота му и за Левски. Чрез своите юристи той разгласи, че няма предпочитание да разяснява. Обясни още, че не дава изявленията.
 Чорни с новата си обичана Сузи, която е 32 години по-млада от него
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР