Тежка елиминационна битка на Арената определи последния полуфиналист в четвърти

...
Тежка елиминационна битка на Арената определи последния полуфиналист в четвърти
Коментари Харесай

Ралица напусна “Игри на волята: България”, победена от Виктория

Тежка елиминационна борба на Арената дефинира последния полуфиналист в четвърти сезон на “Игри на волята: България ”. Виктория съумя да надделее в оспорваната конкуренция против Ралица и се трансформира в последния боец в полуфиналната борба , както и в най-хубавата жена в надпреварата. Във вторник тя ще се изправи против Георги, Филип, Гого и Алекса , а единствено най-хубавите трима ще продължат към финалния конфликт за почетното първо място и огромната премия от 100 000 лева
 
 Игри на волята Игри на волята

Минути преди края на елиминационната борба шансът изневери на Ралица и тя напусна надпреварата. “Надявам се с моето присъединяване в “Игри на волята ” да съм въодушевила доста дами да се запишат на кастинг и да вземат участие. Показах, че можем да се борим наедно с мъжете, че сме по-добри от тях в обществената игра и даже можем да ги побеждаваме. Няма нищо невероятно ” – показа Ралица, която си потегли от Арената с наръчника на воина – книгата “Готов за победа ”.

Предишната вечер финалистите се събраха край огъня на племенния съвет, с цел да дефинират нейния съперник. На финалната права състезателите похарчиха всичките си грошове и персонални преимущества, трансформирайки съвета в низ от непредвидени обрати. Ралица си купи малко преимущество за елиминационна борба, което обаче не съумя да я избави. Алекса закупи огромно преимущество за полуфинала, а Георги съобщи цялото си благосъстояние за имунитет .

В хода на номинациите станаха ясни скритите преимущества на всички играчи. Ралица извади сабите на спасението, с които насочи 2 спомагателни гласа към Филип, против който избра да се изправи на Арената. Той, от своя страна, сподели своя дългопазен талисман за прикрито преимущество, а след тежки размишления Алекса употребява томахавката на ориста против Виктория, която сама пожела да се изправи в елиминационния двубой.
 
 Игри на волята Игри на волята
Ще се развълнуват ли участниците от посланията на най-близките им хора малко преди финала? Ще има ли сълзи в очите им? Кои участници ще отпаднат в полуфиналната борба и кои ще продължат напред? Кой ще вдигне чека за огромната премия от 100 000 лева и ще стане новият първенец на рисковото риалити?

Големият край на четвърти сезон на “Игри на волята: България ” - вторник (29-и ноември) от 20:00 ч. единствено по NOVA!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР