Тежка бактериална инфекция принуди Мария Трифонова от Синитово отново да

...
Тежка бактериална инфекция принуди Мария Трифонова от Синитово отново да
Коментари Харесай

Тежка инфекция повали Мария, пак отлагат протезирането

Тежка бактериална зараза принуди Мария Трифонова от Синитово още веднъж да отсрочи интервенцията си за слагане на изкуствена става. В момента, когато трябваше да постъпи в болница, с цел да й създадат интервенцията, на която се разчита още веднъж да я изправи на крайници, раната на крайници й от предходни хирургични намеси се е отворила, загноила е и се е наложило дълготрайно лекуване. Жената сама пробвала да се оправи у дома, като дълго е пила мощни антибиотици, които обаче не подействали. В момента е в столична клиника, където са изрязали инфектираните тъкани, с цел да се избави крайникът.

„ Извънредната обстановка ме принуди да взема част от парите, събрани от донори за изкуствената става, споделя Мария. С 200 лв. пенсия не можех да купя нито скъпите антибиотици, нито консумативите, камо ли да си платя профилиран превоз до София “.

Трифонова е на легло от година. За да стигне до болница, трябвало да наеме кола за спешна помощ, като единствено за нея й поискали 300 лв.. Според лекуващите я лекари, следва да се лекува още много време. А всеки ден се постанова да купува памперси, санитарни материали, спомагателни лекарства. Дотук от събраните 4 600 лв. са изхарчени към 1 000, като дамата твърди, че при първа опция ще разгласява във Facebook касови бонове и фактури за всеки разход, с цел да се види, че не е злоупотребила.

Най-лошата вест е, че поради податливостта й към инфекции ще се наложи да се сложи посребрена става, по рекомендация на медици. Само тя щяла да коства над 6 000 лв.. Освен това ще има и съпътстващи разноски – както при всяка такава намеса – медицински превоз, консумативи, материали.

Мария още веднъж моли положителни хора да й оказват помощ, с цел да се излекува и да бъде още веднъж пълностоен човек. Мечтата й е да се изправи и още веднъж да стартира работа.

Как да помогнем?

Банковата сметка, на която Мария чака поддръжката ни, е

02/0000000017508534,     IBAN BG57STSA93000017508534,

Банка ДСК, Мария Иванова Трифонова.

Нека подадем ръка на един заслужен човек, чиято единствена фантазия е още веднъж да проходи, с цел да може да се труди и да живее умерено!

Цялата история на Мария може да си припомните от предходните ни изявления ТУК, ТУК, ТУК и ТУК.    
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР