Жена се удави във Варна. Инцидентът стана вчера около обяд,

...
Жена се удави във Варна. Инцидентът стана вчера около обяд,
Коментари Харесай

ТРАГЕДИЯ: Тяло на жена изплува на плажа във Варна

Жена се удави във Варна. Инцидентът стана през вчерашния ден към обяд, съобщи организация " Фокус ", базирайки се на свои източници. Тялото е изплувало сред 1 и 2-ра буна, потвърдиха от полицията.
Няма данни за принуждение. Самоличността на дамата не е открита.

С приближаване на лятото и повишаване на температурите, нарастват и случаите със злополуки във водата. Бъдете деликатни! Дори и най-хубавият плувец би трябвало да помни и да съблюдава някои правила за държание във водата:

Не плувайте зад шамандурите; На диви плажове не се отдалечавайте повече от 10-15 метра от брега; Не плувайте по време на стихия или мощен вятър - даже и да сте добър плувец, може да бъдете повлечени от течение; Не влизайте във водата при червен флаг;

Избягвайте за влизате сами във водата - даже здрав човек може да получи спазми, изключително при ниски температури на водата, или безоблачен удар, тъй че би трябвало да има някой, който да окаже помощ или да се обади на спасителите.

Крайбрежните течения, даже при безшумно време, съставляват заплаха. Те могат да отведат плувец надалеч от брега и ще му е доста мъчно да се върне.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР