Тежък раздор настана след финала на телевизионното шоу „Като две

...
Тежък раздор настана след финала на телевизионното шоу „Като две
Коментари Харесай

Тежък Раздор В „капките“, Ето Какво Направи Константин

Тежък разкол настана след финала на телевизионното шоу „Като две капки вода“. Участниците и екипът на предаването се разделиха на два лагера и купонясваха в разнообразни нощни заведения в столицата. От едната страна беше фолкпевецът Константин, който притегли Фънки и Златка в нощното си заведение в Студентски град, а на другия фронт се изявяваше Маги Халваджиян, с роднините си, балета и екипа на предаването.

Коцето остана на трето място в крайното класиране и това евентуално го е подразнило, защото той е привикнал да печели телевизионните формати, в които взе участие. След финала той е отпрашил към дискотеката си, с цел да полее провалянето си. Още на входа чалгарят и членът на журито Димитър Ковачев-Фънки, който цялостен сезон му даваше високи оценки, бяха посрещнати от оркестър. Двамата се включиха в кръшното осъществяване, като хванаха палките на перкусиите и затропаха по дребните барабанчета.

Купонът се придвижи и вътре в заведението, където бяха подложени на стихия от салфетки, а наздравиците се подвигаха една след друга. В компанията им се оказаха Русата Златка и фолкпевицата Бони. Из цялата дискотека обикаляше и Благо Джизъса. Бившият футболист даже се качи при диджея и изпя на микрофона сръбска ария, като се показа добре с нотите и тоналността, написа „България днес“.

След няколко изпити чашки с уиски задръжките на Коцето паднаха и стартира да се закача със Златка. При събирането за групова фотография той направи непристоен жест към нея, наподобяващ правенето на орална обич на жена. Плеймейтката, която беше избрана за тазгодишната сензация на шоуто, очевидно се смути от намека, само че продължи да се забавлява на сепарето.

И до момента в който част от участниците в „Капките“ пиеха в чалготека, то екипът на предаването разпускаше в рокаджийска дискотека в центъра на София. Балетът на шоуто направи огромен ваучър, като се развихри на дансинга. Момчетата се въртяха на главите си, а девойки танцуваха предизвикателно край тях. Наздравиците също не липсваха, а очевидци описват, че купонът е траял до 6 ч. сутринта.

Часове по-рано Славин завоюва шестия сезон на „Капките“. Победата му донесоха зрителските гласове, изпратени с есемес. „Като две капки вода“ е едно благосъстояние най-много поради облиците, с които всеки един от нас се среща. Това е извънредно облагородяващо за един актьор! Благодаря на целия екип, че имах опция да съм част от всичко това“, съобщи Славин. Неговата майка беше в залата и безусловно пощуря, когато разбра, че синът й е огромният победител. Това е втора значима победа за Славин, откакто в сбирката си от титли има и първо място в „Х фактор“. На финала той се превъплъти в Иън Гилън от именитите „Дийп Пърпъл“, което му донесе най-вече зрителски гласове и огромната премия – лек автомобил.

На крачка от успеха си потегли артистът Иван Юруков. На трето място финишира Константин, а Гери-Никол зае почетното четвърто място. На финала всички насочиха привет към феновете пред дребния екран с песента „Приятели“ на „Фамилия Тоника“.

Хонорарът на Рачков като водещ на „Капките“ е една от най-строго защитаваните секрети в родния шоубизнес.

И на финалния епизод той не пропусна на няколко пъти да се пошегува, че заплащането му е съществено орязано. Представителят на компанията, която обезпечава автомобила за спечелилия, му предложи да си вземе кола, защото хонорарите му разрешават. „Не, не, няма да стигнат. Прекалено са малко“, отвърна му на собствен ред водещият.

Дори и заплатата на Рачков да е скромна, той ще извърши джоба си с новия си план. На 28 октомври в НДК той ще показа „Забраненото шоу на Рачков“. Спектакълът обикаля от няколко месеца из страната, само че за пръв път ще е в София.

ЕТО КОЙ Е ГОЛЕМИЯТ ПОБЕДИТЕЛ В „КАПКИТЕ“

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР