Тежа между 39 и 40 килограма, но категорично нямам анорексия.

...
Тежа между 39 и 40 килограма, но категорично нямам анорексия.
Коментари Харесай

Светлана Гущерова разказа за анорексията

" Тежа сред 39 и 40 кг, само че изрично нямам анорексия. Пуснах си проучвания и докторът ми сподели, че съм в чудесно здраве. "

Това съобщи моделът Светлана Гущерова. Коментарът й бе във връзка самопризнание, с което Светлана шокира почитателите си преди дни. В инстаграм профила си на въпрос: " Колко кг сте? ", русокоската разгласява фотография на кантара си, който демонстрира 39 кг. Потребителите се развълнуваха и заваляха отрицателни мнения и нападки против Гущерова.

" Това е болестно положение! Имаш анорексия! Как имаш сила да гледаш децата си? Как ставаш от леглото? ", са единствено дребна част от известията, които Светлана получи.

" Много хора ме питат по какъв начин може да съм толкоз слаба и споделят, че е грозно, само че аз одобрявам ниски и фини дами и желая да наподобявам по този начин. Поддържайки това тегло, се усещам доста добре. Свежа съм, бодра съм, а кожата на лицето ми е сияйна и наподобява ужасно поради режима на хранене ", описа Гущерова пред вестника.

Диетата, която оказва помощ на Светлана да поддържа ниските си килограми, се състои в 18-20 часово недояждане през седмицата, един ден, в който моделката може да се храни с каквото и когато си изиска, и денонощие, в което не хапва и залък.

" Първоначално беше мъчно, защото аз съм човек, който постоянно е закусвал. Имам язва и в случай че не се хранех заран, ме болеше коремът. Един ден просто взех решение, че ще опитвам, и откакто стигнах до 24-часовия апетит, се почувствах доста добре и взех решение че оттук насетне ще се храня по този начин ", описа Гущерова.

Светлана е майка на 4 деца, като най-малкото е на 7 месеца, и по време на бременностите си не е спазвала никакъв режим. Моделката показа, че е закусвала с кроасан и баница, а 30 минути по-късно още веднъж била гладна.

" Съпругът ми се майтапи, че преднамерено забременявам, с цел да мога да си разрешавам да си похапвам повече. Смятам, че сходен режим като този, който съблюдавам в този момент, е нездравословен по време на бременност и не бих рискувала детето ми да не получи всичко, от което има потребност, до момента в който е в утробата ми. Докато бях бременна, не съм се лишавала от никаква храна ", сподели съзнателната майка.

За сметка на самата нея мъжът на Светлана, както и майка й не харесват диетата й. Светлана описа, че двамата й най-близки се тормозят за здравословното й положение, а Гущеров старателно упорствал да качи няколко кг.

" Не разрешавам на никого да въздейства на мнението ми. Ако не се усещах добре, нямаше да съблюдавам този режим, щом го върша и здравословните ми индикатори са в норма, няма място за терзание ", безапелационна е Светлана пред " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР