Технологите днес се развиват със зашеметяваща скорост. Боравим свободно с

...
Технологите днес се развиват със зашеметяваща скорост. Боравим свободно с
Коментари Харесай

Сега тези вещи са част от ежедневието ни, но скоро ще изчезнат напълно

Технологите през днешния ден се развиват със зашеметяваща скорост. Боравим свободно с устройства, за които през вчерашния ден не сме и сънували. Никога до момента в човешката история научно техническият напредък не се е развивал с толкоз огромни темпове, написа Obekti.bg.
Това, което в миналото ни се е коствало фантастика, през днешния ден е действителност. А визиите за бъещето към този момент въобще не ни се костват дръзки или неосъществими.
Какво още ще ни сервира обаче бъдещето надали бихме могли да назовем по този начин изрично, само че сигурно можем да посочим редица движимости, които към този момент потъват в забвение и скоро изцяло ще изчезнат. Децата ни даже не могат да проумеят, по какъв начин работи телефонът с шайба, в случай че въобще схванат, че е средство за връзка.
Устройства, които имат единствено една допустима приложимост, като калкулатори, будилници и цифрови фотоапарати, се заменят напълно със смарт телефони. А даже и по-съвременните зарядни устройства и слушалки с кабели изчезват в интерес на безжичните модели. Хартиените издания всеобщо се трансформират в цифрови. Световно медии, олицетворяващи цели столетия, приключват активност. Хартиената пътна карта се размени от GPS - устройство, а до момента в който се чудите, дали имате потребност от такова, то към този момент остаря още веднъж в интерес на смартустройствата.
Редакторите на Insider са подготвили лист с 10 неща, които евентуално ще изчезнат изцяло до няколко години.

Хард дисковете - Скоро всеки ще резервира информацията си в " облак "

Също и флашките

Хартиените пътни карти

Дори и GPS устройствата

Хартиените документи

Принтери и факс машини

CD-та

DVD плеърите

Хартиените сметки, които получаваме по пощата


Калкулаторът
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР