Технологичният предприемач Илон Мъск предприе необичаен ход като наложи вето

...
Технологичният предприемач Илон Мъск предприе необичаен ход като наложи вето
Коментари Харесай

Илон Мъск на събитие: Без глупави, скучни въпроси!

Технологичният бизнесмен Илон Мъск предприе необикновен ход като наложи несъгласие на " скучните " по негова преценка въпроси по време на последното събитие на Tesla за съобщаване на финансовите й резултати. 

Tesla изнесе информация за рекордна загуба от близо 710 млн. $ в трите месеца до март 2018 година - повече от двойно в съпоставяне със същия интервал на предходната година. 

След серия от финансови въпроси, оповестени от анализатори, Мъск реши да спре чуването им на събитието. " Скучните, глупави въпроси не са готини. Следващото! ", отсече той. 

" Ще преминем към YouTube. Съжалявам, тези въпроси са толкоз сухи! Убиват ме! ", сподели Мъск, след което избра да одобри въпроси от влогъра и публицист в YouTube Галилео Ръсел.

Мъск е хазаин на толкшоуто в YouTube HyperChange TV, посветено на финансовата страна на технологиите на Силициевата долина  Мъск окуражи Ръсел да продължи задаването на въпроси, тъй като те са фокусирани повече върху технологии, вместо върху бизнеса и финансите. 

Сред въпросите, които Ръсел зададе на Мъск, бяха дали публикация на Ройтерс, цитираща че Модел Y ще започва произвеждане през ноември 2019, е вярна. Мъск отговори: Статията на Ройтерс не е учредена на нищо. Не знам от кое място се взе това ". " Вероятно е по-близо до 24 месеца от в този момент. В началото на 2020 година е по-вероятно за Модел Y ", сподели той. 

Ръсел също пожела да знае за какво Tesla открива станцията за зареждане Supercharger и за други автомобилни компании, които също да употребяват за зареждане в Съединени американски щати, вместо да я пази в загадка. Ръсел употребява метафората " построявам предпазен трап ". Мъск отговори  " Мисля, че рововете са глупави ". " Само да се защитаваш против нахлуващите армии е жалко, няма да израеш дълго ", сподели Мъск. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР