Технологичният гигант Xiaomi, в продуктовото портфолио на който има изключително

...
Технологичният гигант Xiaomi, в продуктовото портфолио на който има изключително
Коментари Харесай

Xiaomi лансира първата си електрическа кола. Цена е изненадващо достъпна

Технологичният колос Xiaomi, в продуктовото портфолио на който има извънредно разнородни продукти- от писалки, през готварски печки, компютри, климатици, мобилни телефони, а към този момент и електрически автомобил, сложи началото на пазарното лансиране на първата си кола в Китай.

По време на тематично събитие, състояло се през вчерашния ден, Xiaomi разгласи цените на своята напълно електрическа кола и се трансформира в следващата, която дава обещание наличен артикул с високо съответствие сред предложение и цена.

Базовата версия на е избрана на под 216 000 юана, равняващо се на под 30 000 щатски $ или с към 4000 $ под тази, която Tesla търси за своя Model 3 в Китай.

Следващите две равнища на осъществяване на Xiaomi SU7- Pro и MAX, идват с цена от надлежно 245 900 юана (около 34 000 долара) и 299 900 юана (41 500 долара).

Според информация на Reuters единствено за първите 27 минути от началото на приемането на поръчки за закупуване на електрическия автомобил, Xiaomi са отчели 50 000 поръчки за закупуването на SU7.

Отново съгласно информация на организацията, първите доставки на SU7- базова и Max, ще стартират в края на април, а на Pro в края на май.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР