Технологичният гигант в областта на търсачките каза, че експериментира с

...
Технологичният гигант в областта на търсачките каза, че експериментира с
Коментари Харесай

Google тества добавянето на канал Discover към началната страница в десктоп версията на търсачката

Технологичният колос в региона на търсачките сподели, че опитва с прибавянето на канал. Той ще демонстрира заглавията на вести, прогнози за времето, цени на акции и спортни резултати под обичайното поле за търсене на Гугъл.

Гугъл опитва с включването на канала Discover към началната си уеб-страница за настолни компютри, която ще изобразява предложено наличие дружно с обичайното поле за търсене на компанията. Екранната фотография от MSPoweruser, който видя смяната, демонстрира емисия, включваща новинарски заглавия, прогнози за времето, спортни резултати и борсова информация за три компании. Гигантът в търсачките преди този момент през 2018 година добави в Съединени американски щати канала Discover към началната си страница на мобилните устройства.

Говорителят на Гугъл Лара Левин удостовери смяната в изказване за The Verge, отбелязвайки, че това е опит, който сега се организира в Индия. Всички промени в google.com са значими, тъй като той остава най-посещаваният уебсайт в света.

Технологичният колос към този момент опитва с началната си страница за настолни компютри. Миналата година 9to5Google сподели, че се тества серия от карти, сходни на уиджети, на началната страница на търсачката за настолни компютри, изобразяващи сходна композиция от вести, време и борсова информация. Въпреки това, не е ясно какъв брой необятно е публикувана функционалността все още на писане на новината.

Както показва MSPoweruser, пробният интерфейс на Гугъл е сходен на това, което Microsoft предлага в своята търсачка Bing, която към този момент съдържа дълъг лист с вести и друга информация. Винаги сме харесвали простотата на обичайния интерфейс на Гугъл, само че би трябвало да си признаем, че към този момент съвсем не посещаваме началната страница на търсачката, откакто повече от десетилетие можем да търсим непосредствено от адресната лента на браузъра.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР