Технологичният гигант Apple съобщи, че ще върне в продажба най-новите

...
Технологичният гигант Apple съобщи, че ще върне в продажба най-новите
Коментари Харесай

Apple Watch развръзката: връщат ли се спрените от продажба часовници в магазините на САЩ

Технологичният колос Apple заяви, че ще върне в продажба най-новите си модели смарт часовници в магазините си в Съединени американски щати. До позитивната за компанията развръзка се стигна след решение та Апелативния съд, който отсъди в нейна изгода по дело за нарушение на патенти, предават международните организации.

Apple Watch Series 9 и Ultra 2 ще се продават и онлайн.
 Защо Apple стопира да продава хитови часовници в Съединени американски щати
Защо Apple стопира да продава хитови часовници в Съединени американски щати

Компанията влезе в конфликт с производител на медицински произведения

Развръзката ще окаже сериозна поддръжка на бизнеса на стойност $17милиарда

Комисията по интернационална търговия на Съединени американски щати забрани вноса и продажбата на продуктите в формалните канали на Apple, откакто неотдавна се произнесе в интерес на корпорацията Masimo - производител на медицински произведения, в дело за нарушение на патенти.

Забраната се оказа проблем и за притежателите на предишни генерации часовници от сериите 6, 7 и 8, тъй като и те включват функционалността за следене на кислорода в кръвта - извънгаранционните часовници също нямаха право на хардуерен ремонт, до момента в който възбраната оставаше в действие.

Часовниците ще бъдат върнати по рафтовете във всички 270 търговски обекта на Apple оттатък океана

Това ще бъде реалност " в множеството обекти още до събота ", оповестяват от компанията. Apple беше принудена да спре продажбите на един от своите емблематични артикули, откакто Международната комерсиална комисия откри, че компанията е нарушила два патента на Masimo, свързани с измерването на насищането на кръвта с О2.

Apple смъкна часовниците от уеб страницата си на 21 декември и ги изтегли от магазините на дребно в навечерието на Коледа.

На този декор Apple създаде актуализация на софтуера за Apple Watch, която би трябвало напълно да смекчи проблемите. Компанията показа дизайна на тази актуализация на американската митническа организация и съобщи, че държавното управление би трябвало да реши на 12 януари дали да утвърди измененията.
 Apple вкарва AI непосредствено в смарт телефона
Apple вкарва AI непосредствено в смарт телефона

Компанията досега стоеше настрана от конкуренцията в тази сфера
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР