Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци говори преди заминаването на

...
Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци говори преди заминаването на
Коментари Харесай

Моци: Бием на Армията и сме първи

Техническият шеф на Лудогорец Козмин Моци приказва преди заминаването на тима за Словакия, където в четвъртък ще се изправи против Спартак Търнава в предпоследния си мач от груповата фаза на Лигата на конференциите.

Бившият румънски бранител даде своето мнение за загубата от Славия и обстановката в родната Първа лига. Той сподели, че " орлите " ще преследват първото място преди настъпването на зимната пауза.

" Мисля, че сме подготвени. Знаем, че ни чака тежък мач, който няма да има нищо общо с мача в Разград. Знаем, че би трябвало да се върнем с точка или точки от Търнава. Мисля, че момчетата след загубата от Славия ще създадат всичко допустимо да спечелим ", сподели Моци.

" Всяка загуба е тежка. Очакваме в шампионата да продължаваме с успехите, да имаме късмет преди зимната пауза да сме на първото място. Пак имаме късмет. Само би трябвало да бием на " Армията ", продължи той.

" Тежко е, когато не знаеш дали ще се играе мач или няма. Състоянието в Разград беше доста неприятно. Нашите хора направиха всичко допустимо. Работиха 12 часа, с цел да може да се почисти терена. Може и това да пречи, само че нямаме право на сходни неточности ".

" Лудогорец знае, че всеки мач би трябвало да излиза за победа. Ако гледаме последните два мача в ЛК против Фенербахче мисля, че имаме късмет да приключим на първите две места ", сподели още Козмин Моци.
 Моци се скъса да хвали Петев пред румънските медии
Моци се скъса да хвали Петев пред румънските медии

" За мен е един от най-хубавите чужденци, които са били в Румъния "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР