Техническият директор на БФС Георги Иванов-Гонзо пееше съвсем друга песен,

...
Техническият директор на БФС Георги Иванов-Гонзо пееше съвсем друга песен,
Коментари Харесай

Гонзо, преди да работи в БФС: Не знам дали в лудницата има толкова неадекватни хора

Техническият шеф на БФС Георги Иванов-Гонзо пееше напълно друга ария, когато не беше на управителен пост в централата ни.

Припомняме негово изявление от пролетта на 2021 година, единствено преди 2 години, когато легендата на Левски беше състезателен шеф на Локомотив (Пловдив).

" Самият футболен съюз не дава равнопоставеност на тимовете. Искаме да бъде равнопоставен орган за всички тимове. Ние виждаме, че се взимат такива несъответстващи решения във футболния съюз, не знам дали в лудницата има толкоз несъответстващи хора.

Виждам, че тези хора желаят да си създадат те класирането. Да приключват шампионата, да кажат кой на кое място е, ние няма смисъл да вършим пътувания и да имаме разноски. Няма смисъл да вършим това нещо.

Първенството няма да приключи, тъй като решенията, които ги взимат, ощетяват тимовете. Първенството не е равнопоставено. Искам да вземат съответни решения. Не желая да ги подлагам под напън. Нещата, които се случват в последните 10 дни в българския футбол, са ужасни и пагубни ", сподели той тогава.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР