Техническият директор към футболния съюз – Георги Иванов, бе специален

...
Техническият директор към футболния съюз – Георги Иванов, бе специален
Коментари Харесай

Гонзо преди утрешния мач: Левски показва добра игра, а Лудогорец e колеблив

Техническият шеф към футболния съюз – Георги Иванов, бе специфичен посетител по случай 100-годишнината в град Земен и локалния футболен тим.

Гонзо приказва пред Gong.bg за идния мач сред Левски и Лудогорец, както и за работата в националния тим на България.

„ Поканата от хората ме накара да уважа това празненство. 100 години е съществено нещо. За нас е чест да сме тук. Очаквам двата тима да покажат добра игра в неделя. Не съм склонен, че е най-важният мач. Има още доста срещи, само че Левски демонстрира добра игра, а Лудогорец е неуверен, тъй че ще е забавно за феновете “, сподели Гонзо пред Gong.bg .

“За нас е добре тимовете да играят и футболистите да са във форма, приказвам за българските футболисти, защото след 2 седмици имаме мачове. Искам да демонстрират положително равнище и в националния тим. Левски направи огромна крачка към спасението си, откакто преди три години съвсем бяха в аматьорския футбол. Това, което направиха Стоилов, Сираков и почитателите е такова, че в този момент може да се надгражда. Приходите, които имат, считам, че ще оправят отговорностите към Национална агенция за приходите. Докато един тим има такава фенска поддръжка, отборът не е заплашен “.

„ Трябва опит в националния тим. Последните 3 мача нямахме резултати като точки, само че отборът сподели добра игра, което е причина за нещо съществено. Не съм защитавал никой, че нещата са страхотни, само че направихме по този начин тимът да има бъдеще. Кога ще пристигна това, е въпрос на време “, приключи техническият шеф.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР