Техеран, Иран – Нова регулаторна директива от висшия орган за

...
Техеран, Иран – Нова регулаторна директива от висшия орган за
Коментари Харесай

Иран разкрива план за по-строги интернет правила за насърчаване на местни платформи

Техеран, Иран – Нова регулаторна инструкция от висшия орган за ръководство на интернет на Иран демонстрира по какъв начин управляващите се надяват да насочат иранците надалеч от задгранични платформи и насочете ги към локалните.

Върховният орган за установяване на политиката в интернет на Иран пусна инструкция по-рано тази седмица, която дефинира нови правила с евентуално широкообхватни последствия за към този момент лимитираната интернет среда на страната, които съгласно организацията са били утвърдени от висшия водач Али Хосейни Хаменей.

Върховният съвет на киберпространството (SCC) съобщи, че потреблението на „ принадлежности за нарушение на усъвършенстването “ към този момент е „ неразрешено “, в случай че потребителят не е получил законно позволение.

Това е новата дума, която иранските управляващи измислиха за виртуални частни мрежи (VPN), онлайн принадлежности за дискретност, които маскират IP (интернет протокол) на потребителя, които множеството иранци употребяват постоянно, с цел да заобиколят тежките интернет огранич...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР