Тегне ли проклятие над планирания римейк на филма "Гарванът"? Отговорът

...
Тегне ли проклятие над планирания римейк на филма "Гарванът"? Отговорът
Коментари Харесай

Проклятие тегне над Гарванът

Тегне ли проклинание над планувания римейк на кино лентата "Гарванът "? Отговорът е "Да ", в случай че се съди по следващия удар по плана - напускането на артиста Джейсън Момоа, оповестява Contactmusic.

Момоа е употребявал Instagram, с цел да заяви, че се отхвърля от присъединяване и се извинява на почитателите, както и на създателя на истинския комикс от 1989 година на Джеймс О'Бар.

Идеята да бъде сниман римейк на кино лентата "Гарванът " (1994), режисиран от Алекс Прояс, се заражда през 2008 година Десет години по-късно планът освен не е осъществен, само че и бъдещето му е под подозрение. През годините плануваният римейк е белязан от проблеми със сюжета, бюджетни усложнения, текучество на режисьори и артисти.



За основната роля на Ерик Дрейвън бяха спрягани Брадли Купър, Райън Гослинг, Чанинг Тейтъм, Никълъс Холт, Джак О'Конъл, Люк Еванс и Джак Хюстън.

През 2017 година Джейсън Момоа размени Хюстън. Sony Pictures оповести, че филмът, режисиран от Корин Харди, ще излезе на екран през 2019.

Вероятността това да се случи наподобява съвсем невъзможна след напускането на Момоа, който споделя, че е чакал осем години мечтаната роля, само че не може да чака още толкоз.



Много почитатели също считат, че проектите за римейк на "Гарванът " би трябвало да бъдат забравени. За феновете на истинския филм има единствено един Ерик Дрейвън - Брандън Лий. Синът на легендата Брус Лий почина на 31 март 1993 година при драматичен случай на снимачната площадка на "Гарванът ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР