TEEN BOOM FEST ще наелектризира Благоевград с невиждан шоу спектакъл

...
TEEN BOOM FEST ще наелектризира Благоевград с невиждан шоу спектакъл
Коментари Харесай

Ние знаем къде ще бъдете на 28 май! 

TEEN BOOM FEST ще наелектризира Благоевград с невъобразим шоу театър и занимания на макс

​Най-обичаният фестивал от младежите в България избра Благоевград за своя грандиознасцена. Откриването е на 28 май /събота/, a мястото е пл. ”Георги Измирлиев ”. Входът е свободен, а началото е 16.00 часа. Тогава ще започват вълнуващите почитател срещи, а малко по-късно, от 19.30 часа публиката ще запее в един глас най-големите шлагери на музикалната хала Дара, латино кралете Торино и Пашата и тийнсензацията Дара Екимовa. В ролята на водещи ще видите звездното семейство Артьом Анатолиевич -ARti и нежната му половинка с кадифен глас Кристина Дончева /Kristina Doncheva. Вечерта ще донесе страсти и въодушевление, което ще ви усмихва дълго по-късно.

Във почитател зоната от 16.00 часа ще ви чакат Паулина, Мъци, Йоан-Петър, Presinka, BlackGogo, Kumbata, Alper Chochev, Megsun, Just Boomy. Сред специфичните посетители е и харизматичният артист Ивайло Захариев. Той събира близо 90 К почитатели в своите онлайн платформи.

Teen Boom Fest е единственият по рода си фестивал в Европа, който събира на едно място най-обичаните инфлуенсъри, артисти, влогъри, спортисти и артисти. Той се състои от два модула – почитател среща и концерт. Идеята на почитател срещите е посетителите на фестивала да се срещнат със своите идоли, като разполагат с нужното време да си поговорят, снимат или просто да вземат подпис.

Първото издание на TEEN BOOM FEST се случи през 2020 година. След две сполучливи години исъбирайки над 20 000 души и повече от 350 участници, фестивалът се трансформира в Платформа –магнит за младото потомство сред 8-25г и техните фамилии.

​ Една от водещите задачи на TEEN BOOM FEST е обществената отговорност към младото потомство – заплахите, които ги заобикалят – използването на наркотични субстанции, педофилия и рискови игри в обществените мрежи, принуждение и други.

​TEEN BOOM TOUR се осъществя от „ ФЕСТИВАЛ БГ “ с партньорството на Община Благоевград, КФМ, CreateX, White water, сподкрепата на Министерство на младежта и спорта.

Ексклузивен медиен сътрудник на събитието е THE VOICE BULGARIA!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР