technews.bgТехническите спецификации на таблетите вече дават възможност за сърфиране в

...
technews.bgТехническите спецификации на таблетите вече дават възможност за сърфиране в
Коментари Харесай

YouTube стана по-удобен за таблети

technews.bg

Техническите спецификации на таблетите към този момент дават опция за сърфиране в уеб страници с качество, особено за н астолните  компютри. В отговор на това  Гугъл направи подобаващи промени и във видеопортала  YouTube.

Уеб интерфейсът на YouTube стана по-удобен за устройства с огромен сензорен екран, в това число Apple iPad, таблети с Android и компютри с Chrome OS (т.нар. хромбуци), отбелязва Engadget. Промените бяха следени за първи път през март, само че към този момент са необятно налични на таблетите.

Така да вземем за пример, нови жестове разрешават на потребителите бързо да преминат към режим на цялостен екран или мини плейър, а усъвършенстваното приплъзване и огромните размери на иконите наподобяват по-интуитивни.

Дори нормалното меню с три точки (под миниатюрите) към този момент е непрекъснато, вместо да изисква задържане на мишката. В допълнение, усъвършенствано е сортирането на историята на сърфиране с опция за подбиране на плейлисти посредством пренасяне на видеото от горната страна или изпод.

Въпреки че нововъведенията не анулират приложението YouTube за устройства с Android или iPadOS, след актуализацията потребителите имат по-малко аргументи да го употребяват вместо повсеместен инструмент като браузъра.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР