Тече проверка, скоро ще съобщим, изчакайте резултатите. Това беше лаконичният

...
Тече проверка, скоро ще съобщим, изчакайте резултатите. Това беше лаконичният
Коментари Харесай

В ДПС проверяват казуса с членството на Владимир Кузов в партията

Тече инспекция, скоро ще съобщим, изчакайте резултатите. Това беше сбитият коментар на ръководителя на софийската организация на Движение за права и свободи Нихат Кабил на въпрос станал ли е някогашният народен представител от " Атака " Владимир Кузов член на Движение за права и свободи.

Кабил отхвърли да удостовери или отхвърли информацията, че Кузов към този момент от две седмици има партийна брошура. И съобщи, че единственото, което ще каже, е, че тече инспекция. Отказа да добави и дали тече инспекция за това член ли е Кузов на Движение за права и свободи или по какъв начин тъкмо е станала подобен.

От управлението на партията разясниха пред " Дневник ", че с смут са прочели информациите за възможното участие на Владимир Кузов и приема му от столичната организация в " Оборище ". Уточниха, че всеки има право да желае участие и локалните структури са относително самостоятелни, само че в тази ситуация става дума за голямо леке, което ще би трябвало да понесе партията. И въпросът не е толкоз безопасен. От управлението разясниха, че към момента не са получили публична информация от столичната организация и не могат също да потвърдят участието. Ако изнесеното в медиите се окаже правилно обаче, тематиката ще бъде сложена на утрешното съвещание на тясното партийно управление.

Късно нощес в медии се появи информация, че някогашният народен представител от " Атака " и условно наказан за склоняване на напълнолетен към блудствени дейности Владимир Кузов към този момент е член на Движение за права и свободи. " 24 часа " цитира Нихат Кабил да удостоверява за участието и да споделя: " Колегите от региона по този начин са решили и щом уставът е спазен, няма спънка. "

Пред изданието шефът на организацията на Движение за права и свободи в " Оборище " Антон Тепавичаров даже прецизира, че " Кузов идва в организацията от към 2 месеца, има забавни хрумвания за развиването ѝ, ще бъде потребен за партията, а персоналният живот си е персонален ". Той изясни, че Кузов е оправдан, а и за участие в партията не се желало удостоверение за съдимост.

Днес пред " Дневник " Кабил не удостовери и не отхвърли информацията, а единствено сподели, че тече инспекция.Кузов беше народен представител от " Атака " до 2006 година, когато беше изключен от партията, само че остана самостоятелен депутат. Малко по-рано стана ясно, че против него има следствие за склоняване на напълнолетен към блудствени дейности, а по-късно бе наказан условно. Присъдата му към този момент е изтекла.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР