Те все още съществуват: онези ваканционни дестинации, за които почти

...
Те все още съществуват: онези ваканционни дестинации, за които почти
Коментари Харесай

5 непознати туристически дестинации в Европа, които трябва да видите!

Те към момента съществуват: тези ваканционни дестинации, за които съвсем никой не знае, и които заради това не са претъпкани с туристи. А в това време не са прекомерно надалеч и чакат да бъдат открити от Вас!

Видели ли сте към този момент всичко в Европа? Представяме ви пет дестинации, които би трябвало да посетите!
 Денят на разединението 9 септ 2022 | Спокойна и топла вечер на 8 септември 2022. Младежи чистят Паметника на руската войска, откакто единствено преди...
Quinta de Regaleira в Португалия

Само на 40 минути с трен от Лисабон се намира приказният град Синтра. В продължение на епохи Синтра е служила на португалското кралско семейство и на благородниците като планинско леговище, а през днешния ден е обект на международното завещание на ЮНЕСКО поради безбройните си крепости, дворци, замъци и имения.

Вероятно най-красивото и удивително от тези имения е Кинта де Регалейра - замък Регалейра. В дизайна на имението към момента могат да се видят знаци, свързани с алхимията, кръстоносните походи, масонството, тамплиерите и християнството, които придават на мястото известна мистика. Около двореца има голям парк с голям брой разнообразни водни уреди, като изкуствени езера с водопади, пещери и фонтани и даже остарял аквариум, както и голям брой по-малки здания и скулптури.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР