Те това е рекордьорка! Светлана Гущерова е бременна за четвърти

...
Те това е рекордьорка! Светлана Гущерова е бременна за четвърти
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО: Първи снимки на бременната с четвърто Светлана Гущерова!

Те това е рекордьорка! Светлана Гущерова е бременна за четвърти път и май в действителност ще преизпълни проекта - всяка година по едно бебе. Горкият баща Християн Гущеров да му мисли по какъв начин ще се устоят толкоз гърла, тъй като парите не са безконечни...

А благоверната му явно отново е " надула шушоните ", за което към този момент свидетелстват и фотоси. Както виждате, Светлето е почнала да върви с все по-широки и развлечени рокли, а и на всички фотоси от известно време насам се крие интензивно.



Тя постоянно застава пред камерите по този начин, че да не се вижда корема, нито кръста й, което преди не е правила, в случай че не носи бебе. Знаем, че Гущерова по всякакъв начин се опита да бъде призната от свекъра си, който държи парите, само че Добромир Гущеров по този начин и не желае да чува за нея.



" Та деца кръщаваше на него, та метани му правеше, в слугиня на сина му се трансформира, от къщи не излиза... само че оня йок - не ще да я вижда. Какво ли толкоз знае за нея, което да го е отвратило дотам?! Тя и Мара Отварачката не е стока, само че най-малко на сватбата им отиде, а със Светлето нищо ", разясняват източници.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР