Те са насочени към ниша, на която основните политически формации

...
Те са насочени към ниша, на която основните политически формации
Коментари Харесай

Елена Дариева: Гешев е дискредитиран, той е в имиджова криза

Те са ориентирани към ниша, на която главните политически обединения са Политическа партия и Демократична България. Оттук можем да чакаме, че функционалността на възможен нов индивид, ще е да разпилява и отлива електорат от тези партии. Ефективността му обаче ме кара да съм скептична, Гешев е дискредитиран. Той е в имиджова рецесия още от встъпването си като основен прокурор.

 

Това сподели социологът Елена Дариева за " Твоят ден " по NOVA NEWS.

 

" Отдъхнахме си след мъчно откритото решение да излъчим постоянно държавно управление. Близо 1/3 утвърждават кабинета. 43% е неодобрението. Разделението в обществото се препотвърждава. Oсвен " Възраждане ", всички останали бележат електорално оттегляне. Партията на Костадинов към този момент са изрично трети ", разяснява тя. 

 

Проф. Вили Лилков предвижда разнобой при кандидатурите за еврокомисар, само че и че с съгласие ще се стигне до компромис.

 

" Трудно е да се допусна какво ще се случи на локалните избори, там има голямо въздействие какви кандидатури за кмет ще бъдат излъчени. ГЕРБ претърпя доста дребна електорална вреда от компромиса, който направиха - дадоха всичко на Политическа партия.

 

Кабинетът постави завършек на рецесията от 2021 година Крайно време е да се направи разбор на случилото се за 2 години. България беше спряна в своето придвижване напред, изпаднахме в ступор и станахме жертва на съществено външно вмешателство, от което произлезе тежка политическа рецесия и напредък на " Възраждане ", съобщи той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР