Те остаряха, но скандалите около любовта им не стихват. Чарлз

...
Те остаряха, но скандалите около любовта им не стихват. Чарлз
Коментари Харесай

СКАНДАЛЕН ЗАПИС! Чарлз към Камила: Искам да бъда тампона между краката ти! (ВИЖ ТУК)

Те остаряха, само че свадите към любовта им не стихват. Чарлз и Камила още веднъж влязоха в устите на английските и международни медии със запис, който е запечатал техен повече от парещ диалог. Да, сега Чарлз е към този момент крал на монархията, а Камила е кралица консорт. Разговорът обаче е записан по времето, когато той е още женен за принцеса Даяна и й изневерява с Камила най-брутално.

В записания телефонен диалог, който ще попада и във кино лентата на Нетфликс, Чарлз приказва с обичаната си Камила, смее се и не стопира да й загатва, че я желае.

В едни миг си го споделя непосредствено като даже изяснява по какъв начин ще " почине от обич и пристрастеност " по нея, с цел да се трансформира в нещо, което да е непрекъснато в панталоните й. Тя го бъзика дали ще се прероди в чифт гащи, а той разяснява, че ще е тампон, с цел да може непрекъснато да е сред краката й.

Камила се смее на остроумието му и мигновено му признава, че го желае още там, на момента... Явно аферата сред бъдещия крал на Англия и тогавашната му държанка не е била просто забежка и сегашното го потвърждава. Но е тъпо, че двамата трябваше да се съберат по подобен метод и след толкоз трагични събития.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР