Те могат да ви отърват от махмурлука, но няма да

...
Те могат да ви отърват от махмурлука, но няма да
Коментари Харесай

Физическите упражнения не помагат на пиячите

Те могат да ви отърват от махмурлука, само че няма да отстранен вредите, които постоянното запиване предизвиква на организма ви. Изследване, направено от YouGov - интернационална изследователска организация във Англия, демонстрира, че почти 60% от 2421 непрекъснати пиячи в страната се пробват да компенсират нездравословния си табиет, като упражняват постоянно.

За страдание това е всеобща илюзия. „ Истината е, че в случай че прекарате тежка вечер в бирарията, няма да елиминирате резултата, в случай че на другия ден отидете на фитнес ”, споделя Джилиан Мерън, английският министър на публичното здраве. Проф. Йън Гилмор, президент на Кралския лицей на физиците и ръководител на Здравното съдружие срещу алкохола, счита, че „ въпреки и да е окуражително, че хората осъзнават вредата от пиенето за тяхното здраве, те към момента не могат да проумеят доколко алкохолът вреди на тялото...

Редовните тренировки няма да понижат вредите върху черния дроб, в случай че хората не престават да пият над допустимите граници ”.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР