Те хвърлиха всичко срещу нас, както някога подобна тирания... Хвърлиха

...
Те хвърлиха всичко срещу нас, както някога подобна тирания... Хвърлиха
Коментари Харесай

Зеленски пред US Конгреса: Никога няма да се предадем  

" Те хвърлиха всичко против нас, както в миналото сходна робия... Хвърлиха всичко, което имаха, против свободния свят.

Точно както смелите американски бойци, които на Коледа през 1944 година удържаха позициите си и отблъснаха войските на Хитлер, по този начин и смелите украински бойци вършат същото против войските на Путин на тази Коледа.

Украйна удържа позициите си и в никакъв случай няма да се съобщи ", съобщи украинският президент Володимир Зеленски пред двете камари на Конгреса на Съединени американски щати.

Зеленски благодари на Съединени американски щати за поддръжката

При тези думи конгресмените станаха на крайници и приветстваха Зеленски.

Зеленски говореше на британски език, а думите му " в никакъв случай няма да се предам " бяха ясна отпратка към известната тирада на Уинстън Чърчил.

" Ние победихме Русия в борбата за съзнанието [... ] Руснаците ще имат късмет да бъдат свободни, в случай че победят Кремъл в главите си ", споделя Зеленски.

В края на речта си пред Конгреса на Съединени американски щати Владимир Зеленски още един път благодари на американците за помощта и подари на конгресмените знаме от Бахмут, който руснаците бомбардират и щурмуват от месеци и който той е посетил предходния ден.

Знам, че идната година ще бъде повратна точка, миг, в който смелостта на украинците и решителността на американците ще би трябвало да обезпечат бъдещето на нашата обща независимост. Бъдеще на хора, които отстояват своите полезности, даде обещание украинският президент.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР