5-годишно дете издъхна тази нощ, момченчето е докарано в Спешно

...
5-годишно дете издъхна тази нощ, момченчето е докарано в Спешно
Коментари Харесай

Ексклузивно в Struma. com! Разследват мистериозна смърт на 5- годишно дете, докарано от Рила в Спешно отделение на МБАЛ Благоевград / обновена/

5-годишно дете издъхна тази нощ, момченчето е докарано в Спешно приемно поделение на МБАЛ Благоевград с кола за спешна помощ от Рила. Сигналът е получен в полицията малко след 2 часа, научи Първо Struma.com. Детето е от кочериновското село Стоб и постъпило в незабавното поделение малко след среднощ.

Според лекарите в МБАЛ Благоевград детето е било мъртво, когато е докарано с колата за спешна помощ. В Спешно поделение е юридически опит за интубиране и реанимация,но е било късно за сходни дейности. " Детето е докарано мъртво с кола за спешна помощ от Рила, мъртво.

Тук в Спешно поделение към 40 минути сътрудниците са правили реанимационни дейности, само че дефакто детето е било умряло, по моя информация е лекувано вкъщи, било с разстройство и повръщане, най-вероятно е аспирирало, само че аутопсията ще покаже точната причина за гибелта му, това съобщи за Струма ком шефът на МБАЛ доктор Д. Димитров. Образувано е досъдебно произвеждане за породена гибел по несъобразителност, какво се е случило, очаквайте детайлности единствено в Струма ком.

П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР