Те бяха съгласувани по време на регионално съвещание, проведено по

...
Те бяха съгласувани по време на регионално съвещание, проведено по
Коментари Харесай

Мерки за ограничаване на престъпността бяха набелязани по време на съвещание на административни ръководители на прокуратури, МВР, ГДБОП и ДАНС в региона на Сливен

Те бяха съгласувани по време на районно заседание, извършено по самодейност на прокурор Любомир Петров – административен началник на Апелативна прокуратура – Бургас.

В него с изключение на прокурор Петров участваха и Валентина Маджарова зам.-административен началник на Апелативна прокуратура – Бургас, Веселин Гангалов – административен началник на Окръжна прокуратура – Сливен, Катя Колева – административен началник на Районна прокуратура – Сливен, старши комисар Димитър Величков – шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи – Сливен, Слав Добрев – шеф бранш БОП – Сливен и Стоян Димитров – шеф на ТДНС – Сливен.    

По време на срещата бе осъществен разбор на престъпността в Сливен и района. На тази база бяха набелязани съответни ограничения в работата по все по-нарастващите закононарушения, свързани с незаконно подкрепяне на непознати жители да обитават и минават през територията на страната.

Обсъдено бе и задълбочаване на работата по досъдебни производства за трафик на хора, закононарушения против екологията, закононарушения във връзка с горския фонд, злоупотреби с европейски средства, разпространяване на опиати.

Прокурор Любомир Петров обърна внимание за работата по предварителна защита на закононарушенията против малолетни и малолетни лица, с оглед възходящата експанзия във връзка с подрастващите в народен мащаб.

По време на съвещанието бе регистрирано отличното взаимоотношение в работата по обособените следствия сред институциите в гр. Сливен.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР