Заместник-председателят на Общинския съвет и председател на групата съветници Браво,

...
</TD
>Заместник-председателят на Общинския съвет и председател на групата съветници Браво,
Коментари Харесай

Нов общински съветник в Пловдив

Заместник-председателят на Общинския съвет и ръководител на групата съветници " Браво, Пловдив " е назначена за заместник-кмет по превоза в Община Пловдив от през днешния ден. 

Съгласно закона Петкова би трябвало да подаде оставка като общински консултант посредством ръководителя на Общински съвет до Общинската изборна комисия. След това ОИК на свое съвещание ще приключи пълномощията й и ще разгласи името на идващия определен за консултант от листата на Политическа партия " Българска прогресивна линия ". С регистрацията на тази партия съдружие " Браво, Пловдив " вкара в локалния парламент петима съветници -, Ерол Садъков, Ангел Молев, Яна Димитрова и. Според регистрацията в ОИК за локалните избори през октомри 2023 година идващият в листата е доктор Любомир Паунов. 

Излъчването на заместник-председател на Общинския съвет от " Браво, Пловдив " не става автоматизирано, а с решение на Общински съвет след гласоподаване. Групата си избира ръководител, за което се изпраща съобщение до ръководителя на съвета, а той от своя страна го огласява при започване на съвещание на локалния парламент.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР