За пореден път сме свидетели на разделението на обществото. Много

...
</TD
>За пореден път сме свидетели на разделението на обществото. Много
Коментари Харесай

Кметът: За пореден път сме свидетели на разделението на обществото

" За следващ път сме очевидци на разделянето на обществото. Много ми се желае да имаме обединителни тематики, които са действителен проблем за града, а не такива, които просто политизират настроенията " - това съобщи кметът на Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Градоначалникът напомни, че в предизборната акция всички са били обединени към тематиките превоз, поправки, разчистване.

" По тези три тематики сме работили доста старателно, без отмора, с цел да имаме по-чист град, по-малко проблеми с ремонтите в града и решение на превоза в нашия обичан Пловдив. 

Факт е, че паметникът е на най-високото място и в подножието е Левски, където честваме всички значими мероприятия, където се събираме с общинските съветници, с водачите на обособените партии. Факт е, че тематиката още веднъж разделя Пловдив. Ние сме град, който е знак на обединяването на обособените етноси – по какъв начин живеем дружно, по какъв начин се трудим дружно, по какъв начин в всекидневието си оказваме помощ. Иска ми се да повдигаме тематики, които са проблем действително за града, а не такива, които просто политизират настроенията " - съобщи Димитров

На въпрос къде е мястото на Альоша, кметът отговори: 

" Нека да изградим първо нещо, дано да решим проблемите, които касаят хората, дано да създадем по този начин, че да имаме по-добър, действителен, физически живот, по-късно да мислим за политизизацията на обособените проблеми. ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР