За осма поредна година се проведе най-голямата конференция за онлайн

...
</TD
>За осма поредна година се проведе най-голямата конференция за онлайн
Коментари Харесай

Digital4Plovdiv събра лектори и посетители на най-голямата конференция за онлайн търговия и дигитален маркетинг у нас

За осма поредна година се организира най-голямата конференция за онлайн маркетинг и търговия в България Digital4Plovdiv, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . На 12 и 13 октомври в Пловдив над 60 лектори споделиха новостите и настоящите трендове в цифровия маркетинг, а участниците бяха стотици. Събитието беше намерено от основателя и уредник Любомир Атанасов, който приветства посетителите с две изненадващи нововъведения за компанията.

От тази година участниците в конференцията имат опция да се възползват от премиум карти, с които могат да посетят всички събития в страната и да получават отстъпки, свързани с активността на Digital4. Другата оригиналност за компанията, която се вкарва в събитийния мениджмънт е обществената мрежа Digital4 business network.Тя разрешава на гостите онлайн запознанство с водещите лица в маркетинг търговията и дитанционната обмяна на опит сред гости и изложители.

За пъви път тази година Digital4Plovdiv даде и шанса всички участници да проведат жива среща с лекторите от събитието посредством специфичен бутон за срещи на техния уебсайт.

Някои от най-посещаваните лекции в двудневната конференция бяха свързани с онлайн търовията посредством обществените мрежи, информационни тактики за създаване на даден бранд, както и вярното потребление на генеративния изкуствен интелект.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР