За 12-ти пореден път традиционният републикански турнир Освобождение по стрелба

...
</TD
>За 12-ти пореден път традиционният републикански турнир Освобождение по стрелба
Коментари Харесай

Предстои турнир по стрелба с пистолет за служители на МВР

За 12-ти следващ път обичайният републикански шампионат " Освобождение " по пукотевица с револвер за чиновници на Министерство на вътрешните работи ще се организира в Бургас, като уредници са Спортната асоциация на Министерство на вътрешните работи, Община Бургас и ОДМВР – Бургас.

В конкуренцията ще се включат 44 състезатели от разнообразни структурни звена на Министерство на вътрешните работи, групирани в осем тима. Предвидено е, формалното разкриване на спортното мероприятие да се реализира на 01.03.т.г. / сряда/ от 09.30 ч. пред постройката на ОДМВР – Бургас, а стрелбите да стартират в 08.30 ч. на стрелбищен комплекс " Аполо ", ситуиран на ул. " Одрин ".

Турнирът ще се организира в два следващи дни – на 01.03. и 02.03.т.г. Сили ще премерят тимове, формирани от мъже и дами, както и самостоятелни състезатели. Награждаването и формалното закриване на шампионат " Освобождение ",  посветен на Националния празник – 3-ти март, ще се състоят към 12.30 ч. на 02.03.т.г. на стрелбищен комплекс " Аполо ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР