Воден от максимата, че най-добрата защита за здравето е профилактиката,

...
</TD
>Воден от максимата, че най-добрата защита за здравето е профилактиката,
Коментари Харесай

ДКЦ Пълмед набляга на профилактиката с над 50 различни пакетни предложения

Воден от максимата, че най-хубавата отбрана за здравето е профилактиката, ДКЦ " Пълмед “ предлага на своите пациенти над 50 разнообразни пакетни предложения* с тази цел. Общо 18 са VIP пакетите за профилактика и диагностика, презназначени за дами и мъже от разнообразни възрасти и с разнообразни специалности. Пакетите са фокусирани в разнообразни области, измежду които с онкологична, сърдечносъдова, гастроентерологична и неврологична устременост. С помощта на терапевти се сформират и проекти за самостоятелни пакети.

В рамките на един пакет се правят съвещания с водещи експерти, организират се серия профилирани прегледи, като основна част от детайлите в него са образните проучвания  – ЯМР, компютърна томография или ехография. По отношение на лабораторните проучвания е присъщ анализът на необятна гама от общоприети кръвни индикатори, биохимични проучвания, туморни маркери, микробиологични, вирусологични или имунологични проби и други

" Знаем, че времето на нашите пациенти е скъпо. Затова се стараем всичко да се случва оптимално бързо, без ненужно очакване пред кабинетите на експертите. Целият пакет се реализира в границите на половин ден, като от самото начало пациентът е придружаван от личен VIP помощник, който изготвя графика на консултациите и проучванията и следи за бързото и качествено обслужване. Резултатите се обобщават от експерт, който дава рекомендации и при нужда назначава терапия “, разясняват от ДКЦ " Пълмед “.

Друго значимо направление на ДКЦ " Пълмед “ във връзка с предварителната защита са 20-те пакета за профилактика и диагностика на най-честите социалнозначими болести. Те включват най-разпространените в днешно време патологии, като да вземем за пример метаболитни болести - захарен диабет, метаболитен синдром, хормонални нарушавания, репродуктивни нарушавания при мъже и дами и други акушеро-гинекологични патологии, а също цистит, бъбречно-каменна болест, еректилна дисфукция, патологии на сърдечносъдовата система, неврологични болести, ревматологични заболявания.  

Част от тези пакети обгръщат сфера обвързвана с подготовката за бременност, следенето на бременността, както и с детското здраве през най-важните стадии на израстването. Пакетите се извършват в границите на половин работен ден, а резултатите се разчитат от експерт, който назначава лекуване. При потребност пациентът се насочва за спомагателни съвещания, проучвания или хоспитализация.

ДКЦ " Пълмед “ предлага и пакети " Корпоративна здравна профилактика “, които съставляват  персонализирана оферта с включени прегледи и проучвания с гъвкави условия, които да дават отговор на условията на службите по трудова медицина.

Информация за другите пакети може да се получи от профилираното звено по " Превантивна медицина “ на " Пълмед “ на тел. 0892 222 928.

*Пакетите за профилактика и диагностика не се поемат от НЗОК.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР