В предаването Цветовете на Пловдив“ на Радио Фокус днес ще

...
</TD
>В предаването Цветовете на Пловдив“ на Радио Фокус днес ще
Коментари Харесай

Коледният дух завладява сърцата ни за благотворителни инициативи, в Цветовете на Пловдив днес

В предаването " Цветовете на Пловдив “ на Радио " Фокус " през днешния ден ще приказваме за благотворителни начинания в града. 

Духът на коледните празници към този момент витае във въздуха на Пловдив.

На площада пред община Пловдив към този момент грее Коледната елха. Тази вечер пък, от 17:30 ч., представители на етносите ще възпламенят дружно светлините на коледното дърво на Лапидариума. С това, за следващ път, се дава старт на обичайния конгрес " Светлина и вяра в Стария град “. Празникът символизира вярата, добротата, вярата и толерантността.

Коледният дух превзема и сърцата ни, или по този начин ни се желае да бъде. За това приказват и анонсите за благотворителни начинания, които по това време се множат.

Днес предоставяме ефира на хора с чисти сърца, които желаят да заразят и останалите с добрината си, желаят да ни подканят да се включим и ние в такива изяви.

Затова при нас ще са представители на хор " Ангел Букорещлиев “, които ни канят на концерт с идея. Каква е тя ще разберем от диригента на хора Илиян Тиганев и една от хористките Таня Константинова.

Ще чуем и ръководителя на Дружеството на пловдивските художници Лидия Симеонова, която ще ни опише за тяхната годишна галерия.

И през днешния ден ще ви представим един пловдивски чудак и неговите забавни прекарвания в прочут ефирен формат.

Слушайте предаването " Цветовете на Пловдив " по Радио " Фокус ", на периодичност 89.9 MHz, вторник, от 14 до 15 часа. 

Автор и водещ на предаването е Цветана Тончева.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР