Усилена работа цари на най-голямата строителна площадка в Пловдив -

...
</TD
>Усилена работа цари на най-голямата строителна площадка в Пловдив -
Коментари Харесай

Няма и помен от кръговото на Централна гара

Усилена работа царува на най-голямата строителна площадка в Пловдив - региона на централната жепе гара в града, видя камерата на Plovdiv24.bg .

Преди няколко месеца строителите от " Трейс груп " се реалокираха на кръговото кръстовище и последователно уголемяват обсега на работното пространство. От колелото към този момент няма и диря, а в центъра на оградения терен се вихри тежка  профилирана пробивна машина.

Достъпът до западния тротоар на метода към бул. " Васил Априлов " е краткотрайно прекратен и оградните пана са сложени съвсем до постройките. Навсякъде са поставени указателни табели, че обходния път за жители е през улиците " Кавала " и " Доктор Никола Ковачев ". 

За 15 септември е планувана нова среща сред НКЖИ, строителите и представителите на Община Пловдив, с цел да се разиска напредъкът на строителните действия.

Предварителните проекти са за началото на новата образователна година да се отворят за придвижване " Христо Ботев ", " Руски " и " Иван Вазов ", а строителите да се изтеглят към " Васил Априлов ", който ще остане затворен най-малко още една година.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР