Ударопоглъщаща площадка за волейбол и бадминтон беше открита в двора

...
</TD
>Ударопоглъщаща площадка за волейбол и бадминтон беше открита в двора
Коментари Харесай

Волейболни звезди зарадваха феновете си от защитено жилище

Ударопоглъщаща площадка за волейбол и бадминтон беше открита в двора на Защитеното жилище за лица с умствена назадничавост в Бургас, съобщи кореспондент на " Фокус ".  Спортният празник стартира в наличието на някои от най-изявените родни волейболисти, чиито правилни почитатели са потребителите на жилището.

Гостите от ВК " Нефтохимик 2010 " - първенци на България, бяха президентът на клуба Огнян Томов и капитанът на тима Иван Станев, а на ВК " Дея Спорт ", които са четвърти в " Супер Волей " и финалисти за купата на България, бяха президентът доктор Александър Маджуров, както и волейболистите Валентин Братоев, Самуил Вълчинов и Ники Николов.

" Спортът може да сплотява. Трябва да вършим всичко допустимо, тъй че хората тук да се усещат по-добре. Ако наличието на елитни състезатели им доставя наслада, ние на драго сърце ще им го осигурим. Донесли сме им и дарове - подготвителни екипи, а следва да им дадем и професионални ", съобщи Александър Маджуров.

" Това е искрица наслада и благополучие за тези прелестни хора, за нас също. Знаем, че би трябвало да се поддържаме и в хубаво, и в неприятно. Благодарни сме, че присъстваме и ще създадем по този начин, че да зарадваме всеки един от тях ", уточни новото попълнение на " Дея Волей " Николай Николов. 

Ленатата на новата спортна площадка отрязаха кметът Димитър Николов и шефът на Защитеното жилище Димитринка Колева. " Няма волейболна среща на някой от двата тима, на която хората от жилището да не са участвали. За мен е най-важно, че по този метод им доставяме наслада и наслаждение ", уточни кметът Николов.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР