Танцово студио Magnifique организира отново Благотворителен пролетен бал по случай

...
</TD
>Танцово студио Magnifique организира отново Благотворителен пролетен бал по случай
Коментари Харесай

Благотворителен бал в Пловдив събира средства за деца без родители

Танцово студио " Magnifique " провежда още веднъж Благотворителен пролетен бал по случай Деня на танцовото изкуство.

Събитието ще се организира на 27-и април 2024 година от 20:00 ч. в зала " Съединение “ на Регионален исторически музей - Пловдив. Присъствието е единствено с предложения. Всички събрани средства ще бъдат дарени в поддръжка на развиването посредством изкуство на деца, лишени от родителска грижа.

" Обещахме си това събитие да се наложи като традиция, тъй като имаме вяра че децата са най-голямото благосъстояние. Изключително сме признателни, че съумяваме да го осъществяваме за повторно - този път с поддръжката на Община Пловдив, под егидата на кмета “, съобщи креативният уредник Нора Маршаха - началник и хореограф на Танцово студио " Magnifique “ в Пловдив.

Водещи на събитието ще бъдат Инна Пепеланова и Владимир Василев.

Специално присъединяване в програмата ще вземат част от възпитаниците на Танцово студио " Magnifique “, възпитаници от балетните и музикални специалности към НУМТИ " Добрин Петков ", актьори от Опера Пловдив, Стилиян Дерменджиев – цигулка, Ралица Ботева – клавир.

" Танцово студио " Magnifique “ е учредено през 2015 година и предлага редица действия, както за деца, по този начин и за възрастни. Думата " Magnifique “ идва от френски език и значи " превъзходен, извънреден ". Смятаме, че нашата школа символизира тъкмо тези две думи. Танцовото студио е основано за да развива и обогатява културата в града, да разкрива креативния капацитет на децата от ранна детска възраст и да възпитава обич към изкуството. 

Стремим се да предлагаме разнородни и новаторски класове, които да подкрепят развиването на малчуганите и техните родители. Започваме с деца на 2,6 години в група " Babyballet ", която е за най-малките " баРЕлини “, както те сами се назовават, и стигаме до " Балет за възрастни “, който е за най-големите ни запалянковци, които могат да се допрян до магията на балетното изкуство. 

Обучението в напредналите класове е по методиката на Ваганова, а преподавателите са квалифицирани експерти в региона. Нашите ученици се отличават с голям брой триумфи и медали в Mеждународни танцови състезания, имаме деца признати в Национални учебни заведения за танцово изкуство в страната, както и в Щутгарт “, показа Нора Маршаха.

" С тази прелестна самодейност желаеме да помогнем на тези деца да се допрян до изкуството, да създадат своите първи танцови стъпки, което за някои от тях може да се окаже професионалния път на развиване отсега нататък. Нека дружно създадем този пролетен бал паметен за всички участници и оставим диря от добрина и любов в сърцата на децата “, приканиха уредниците.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР