Специализирана полицейска операция по метода на широкообхватния контрол се провеждат

...
</TD
>Специализирана полицейска операция по метода на широкообхватния контрол се провеждат
Коментари Харесай

Пътна полиция със специализирана операция в Пловдив

Специализирана полицейска интервенция по метода на широкообхватния надзор се организират през днешния ден на " Кукленско шосе ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. Проверката се прави на територията на цялата страна. 

В нея вземат участие екипи на " Пътна полиция ", Национална агенция за приходите и организация " Митници ". Операцията обгръща тежкотоварни коли и рейсове. Проверката стартира в 11:30 часа и ще продължи до 13,00.

Екипът ни стана свидетел на няколко инспекции на жители. Всички те бяла помолени да дадат своите свидетелства за провоуправление на МПС, документи на автомобила, както и документите на транспортираната стока.

Проверени бяха дали носят товар със себе си и дали всичко е изрядно пред организация " Митници " и Национална агенция за приходите.

Шофьорите бяха тествани за съществуване на алкохол посредством дрегер. Нито един от водачите не даде позитивен резултат. 

Един от тестваните сподели, че не се тормози от инспекцията, тъй като не е използвал алкохол.

Старши контрольор Николаев от " Пътна полиция " показа, че ще се ревизира за съществуване на колан при водачите, предишни нарушавания и гражданска отговорност.

До момента бяха тествани 12 транспортни средства. Няколко от тях с нарушаване за несложен колан.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР